fejlec

2024 július 21. | vasárnap | 06:09 CEST

Online térkép GPS fedvénnyel

Használat

A térképmező jobb felső sarkában lévő legördülő menü segítségével váltogathatunk a rendelkezésre álló különféle műholdfelvételek és térképek között. A fedvény aktív elemeire kattintva további információhoz juthatunk (útvonalak esetében a hozzájuk tartozó túraleírás, útvonalpontok esetében pedig fotó, illetve ismertető hivatkozás). A jobb oldali útvonallistában az egyes szakaszok térképi megjelenítése ki/bekapcsolható (magát az útvonallistát a szürke fejlécre duplán kattintva eltüntethetjük, illetve újra előhívhatjuk). A térkép egérrel megragadva egyszerűen mozgatható, a nagyítás/kicsinyítés pedig a bal felső sarokban található csúszka segítségével, illetve a bal/jobb egérgombbal duplán kattintva lehetséges.

Ha hasznosnak találod a térképet és megteheted, támogasd a fejlesztését hűtőmágnes vásárlással! Ha már nem fér mágnes a hűtőre, de mégis segíteni szeretnél, adományozásra is van lehetőség. Természetesen a térképen jelenleg még nem szereplő nyomvonalak beküldésével szintén segítheted a további munkát.

Mágnesműhely

A térkép a GPS Visualizer segítségével készült.

A fedvény betöltése folyamatban...

A térképet összeállította: Budai Péter, a GPS Visualizer segítségével. Adatforrások: nyilvánosan elérhető GPS repozitóriumok és személyes GPS felmérések (Mészáros Tamás, Sarus Gábor). Az adatok személyes használat céljából, saját felelősségre szabadon felhasználhatók – név és cím megadása után gpx formátumban ingyen letölthetők.

Legutóbbi frissítés: 2019.08.22.